3 tips om jouw badkamer een upgrade te geven

Eens in de zoveel tijd zijn we toe aan verandering. Hetzelfde geldt voor onze badkamer. Wil jij je badkamer een touch up geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? In dit artikel lees je hoe je je huidige douche een upgrade kunt geven en wat je kunt doen met je huidige badkamermeubels. Daarnaast lees je hoe je je badkamer een boost kunt geven met nieuwe accessoires.

1. Geef je douche een upgrade

Wil je je douche een upgrade geven, maar zie je een hele verbouwing niet zitten? Gelukkig is een verbouwing helemaal niet nodig. Vervang je huidige douche voor een regendouche en creëer een echt wellness gevoel in je huidige badkamer. Wie nog een stapje verder wil gaan, installeert eenvoudig een opbouw sunshower. Een sunshower is een zonnepaneel met zowel uv-lampen als infraroodlampen. Hierdoor krijg je tijdens het douchen een gezonde teint en kom je helemaal tot rust door de ontspannende werking van een sunshower. Is je kraan verkalkt en is deze met geen mogelijkheid schoon te krijgen? Vervang je huidige kraan dan voor een nieuwe kraan en doe hetzelfde met je huidige doucheslang. Wanneer je deze items vervangt, ziet je badkamer er weer schoon en stralend uit. 

2. Vervang je badkamermeubels

Een andere manier om je badkamer een upgrade te geven, is door je badkamermeubels te vervangen. Vervang je staande badkamermeubel door een zwevend meubel en kies voor een nieuwe, zwevende badkamerkast. Zwevende badkamermeubels laten de vloer vrij, waardoor je badkamer optisch groter lijkt. Op je nieuwe wastafelmeubel plaats je eenvoudig twee nieuwe waskommen of wastafels. Ben je niet toe aan nieuwe badkamermeubels? Geef je huidige badkamermeubel een boost door gebruik te maken van ambianceverlichting. Deze verlichting plaatst je tussen het meubel en de wastafel, waarmee je een zachte en warme sfeer in je badkamer creëert. 

3. Kies voor nieuwe accessoires

Geef je badkamer een enorme boost door je oude accessoires te vervangen. Wist je dat je bij Tegeldepot veel mooie accessoires kunt vinden? Denk hierbij aan afvalemmers, tandenborstelhouders en badmatten. Hangt jouw toiletborstel al een tijdje? Vervang deze dan door een nieuwe en kies voor een bijpassende toiletrolhouder. Wanneer je je oude accessoires vervangt door nieuwe, ziet je badkamer er in een handomdraai weer fris en stralend uit. Vul de accessoires aan met planten, kies voor een nieuwe kleur op de muur en je herkent je badkamer bijna niet meer terug!

Recommended Articles