Eenheid in je eethoek

De eethoek is een belangrijk onderdeel van je huis. Het is de plek waar meer gebeurt dan alleen dineren. De plek waar je gezellig kan borrelen, spelletjes speelt met familie of misschien wel aan werkt. Hieronder lees je hoe je van jouw eethoek een eenheid kan maken!

De basis

Zonder eettafel is er geen eethoek. Dit is dan ook de basis, maar voor welke eettafel moet je gaan?
Een van de populairste eettafels is een rechthoekig exemplaar. Hiermee zit je altijd goed en voelt daarom vaak aan als een veilige keuze. Ga out of the box en kies een ronde of ovale eettafel. Het is niet alleen trendy, maar heeft ook veel voordelen. Aan een ronde eettafel tafel je gegarandeerd gezellig na. Je kunt gemakkelijk met elkaar praten, dus haal de spelletjes maar uit de kast!  Een extra persoon die mee eet? Geen probleem. Met een ronde eettafel kan zo een extra persoon aan schuiven. Je kunt je gemakkelijk om een ronde tafel heen bewegen, deze tafel is daarom extra functioneel voor kleinere woonruimtes.

De juiste eetkamerstoel

Naast de eettafel zijn eetkamerstoelen natuurlijk niet te missen. Voor elke woonstijl creëer je een stijlvolle eethoek met de eetkamerstoelen van Jesper Home. Met de prachtige tijdloze designs en fijne materialen biedt het merk een ruime collectie aan comfortabele zitmeubelen. Mix en match de perfecte eetkamerstoel en kies uit een van de vele modellen en kleuren. Ga voor een robuuste, draaibare kruispoot of voor een wat smaller onderstel. Heb je een kleinere eethoek en is je ruimte wat beperkt? Dan is een eetkamerbank een goede optie voor jou. Zet de bank tegen de muur aan en win ruimte in je eethoek. Schuif jouw ideale eetkamerstoel binnenkort aan je eettafel en geniet van urenlang comfort!

Licht in huis

De trendy Scandinavische woonstijl is prachtig voor in jouw eethoek. Door de strakke lijnen straalt de woonstijl rust uit en is het tijdloos. De lichte kleuren die worden toegepast staan bekend in deze woonstijl. Hier lees je hoe je de Scandinavische woonstijl toepast in jouw eethoek. Het belangrijkste is de eettafel. Kies voor een rechthoekige eettafel van een lichte houtsoort. Combineer hierbij beige eetkamerstoelen met zwarte of houten poten. Ben je ook zo fan van Bouclé en teddy? Deze stoffen zijn helemaal hot en passen mooi in een Scandinavische eethoek. Kies deze stof voor je eetkamerstoel en je wil niet meer van tafel. Door de lichte kleuren en het hout te combineren zorg je voor een natuurlijke uitstraling. Maak de look af met een minimalistische hanglamp en creëer een warme sfeer boven jouw eettafel. Aan tafel!

Zorg dus voor een goede match tussen materialen, kleuren en woonstijlen om zo rust en eenheid te creëren in de eethoek.

 

Recommended Articles