Gekleurde vloerkleden, sfeervol, veelzijdig en speels

Met gekleurde vloerkleden in huis, creëer je een stijlvol en warme sfeer. Is het tijd om je woonkamer, kantoor of slaapkamer een opfrisbeurt te geven? Of wil je gewoon net even dat extra beetje sfeer geven aan een ruimte? Dan zijn gekleurde vloerkleden de juiste keuze. 

Het is niet direct nodig om te gaan verven of andere meubels te kopen. Zoek een gekleurd vloerkleed dat bij jou en het interieur past en je zult zien dat een kamer een compleet andere uitstraling krijgt.

Of je nu kiest voor een groot gekleurd vloerkleed, een kleinere of een combinatie van beide, de mogelijkheden met kleuren zijn echt eindeloos. En heb je weleens gedacht aan een rond vloerkleed of een gekleurd kleed van een ander materiaal? Niet alleen de kleur, maar ook het materiaal bepalen de sfeer die een kleed geeft in de kamer.

Een hoogpolig vloerkleed, of juist niet?

Ga je een gekleurd vloerkleed gebruiken in een slaapkamer? Of in een ruimte waar je veel zult lopen op blote voeten? Kies dan voor een zacht en warm gekleurd vloerkleed. Een hoogpolig kleed is dan zeker weten de juiste keuze. Ze zijn zacht en warm aan je voeten en vooral ook ontzettend tijdloos.

Ga je een gekleurd vloerkleed gebruiken in de woonkamer, of in de keuken? Misschien wil je dan juist niet kiezen voor een hoogpolig vloerkleed. Wanneer je veel met stoelen of meubels over een kleed heen gaat, kan het vervelend zijn om de stoelen te verplaatsen in een hoogpolig kleed. Dan is juist een kleed met een lage pool de juiste keuze. Ook deze zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Een kleed met een lage pool heeft een gladde en strakke uitstraling.

Of het nu een hoge of juiste lage pool gaat worden, centraal staat dat vloerkleden in tal van kleuren beschikbaar zijn. Dus zoek je echt een specifieke kleur zoals een paars vloerkleed of misschien wel een roze vloerkleed, je zult zien dat er ook in deze kleuren veel keuze is.

Een echte eye-catcher in de kamer

We hebben het al vaker benoemd, maar een gekleurd vloerkleed in de kamer is een echte blikvanger. Het maakt een kamer speels en sfeervol. Wanneer je kiest voor een gekleurd vloerkleed, ontstaat er echt een opvallend item in de kamer. Door te kiezen voor een bepaalde kleur, of bepaalde kleuren, heb je natuurlijk invloed op de aanwezigheid van het kleed in de ruimte en kun je het zelf zo gek maken als je wilt.

Kies je voor een bont kleed met een patroon in verschillende kleuren, dan ontstaat er een ware kleurexplosie in de kamer. Heb je een rustig interieur, dan kan dit een geweldige toevoeging zijn en maak je de kamer echt speels.

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast geworden? Start dan vandaag nog met je zoektocht naar het ideale vloerkleed. Er zijn veel vloerkleed specialisten die de mooiste vloerkleden voor de scherpste prijzen aanbieden. 

Ongetwijfeld vind je binnen no-time een gekleurd vloerkleed van de beste kwaliteit en maak je van jouw huiskamer een sfeervolle plek waar je graag wilt zijn.

Recommended Articles