Sfeervolle kerstverlichting ophangen

Wanneer het buiten eerder donker wordt, gaan de lampen binnen eerder aan. Men wil sfeer creëren, zeker als de feestdagen naderen. Maar waarom zou je deze sfeer enkel tot binnenshuis beperken? Sfeervolle kerstlampjes kunnen namelijk ook buiten bijdragen aan het ultieme kerstgevoel. Dus waar wacht je nog op? Hang buiten sfeervolle lichtjes op en breng zo extra sfeer buiten voor jezelf én voor de omgeving.

Je tuin en woongevel verlichten 

Wanneer de kerstdagen voor de deur staan, worden er massaal kerstbomen gekocht. Men doet er alles aan om het huis in kerstsferen te brengen. Overal in Nederland worden huiskamers sfeervol verlicht. Van glinsterende kerstlampjes in de boom tot flikkerende kaarsen in speciale kersttheelichthouders. De lampjes dragen bij aan het creëren van het kerstgevoel. Maar waarom zou je dat kerstgevoel enkel beperken tot de binnenkant van je woning? Hoe gezellig zou het zijn als ook de tuinen en woongevels in kerstsferen worden gebracht? Precies! Het zou het kerstgevoel in de buurt nog verder optimaliseren. Investeer dus in kerstverlichting buiten en laat jouw tuin en woongevel onderdeel zijn van het kerstgeheel. 

Voor welke lampjes kies je?

Gedurende de kerstdagen staat warmte en gezelligheid centraal. En dé ultieme manier om deze gezelligheid te creëren, is met kerstlampjes. Maar met welke kerstlampjes moet je jouw woning verlichten? Het aanbod kerstlampjes is immers heel erg groot. Voor welke kerstlampjes je het beste kunt kiezen, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Heb je binnen warmlicht en wil je dat doortrekken naar buiten? Dan kun je het beste voor kerstverlichting kiezen met een warme kleur. Wil je daarentegen met het licht buiten een echte winterbeleving creëren? Dan kunnen kerstlampjes met een koele kleur juist weer uitkomst bieden. Kies bijvoorbeeld voor de ijspegelverlichting. Gegarandeerd dat je met deze kerstlampjes buiten een winterse sfeer creëert. 

Kerstverlichting voor binnen 

Uiteraard is het leuk voor de buurtbewoners dat jij jouw woning mooi verlicht. Het draagt bij aan het kerstgevoel bij de mensen die jouw woning passeren. En ook als jij zelf uit het raam kijkt of thuiskomt, zal je dit kerstgevoel ervaren. Maar gedurende de kerstdagen zal je hoogstwaarschijnlijk het grootste gedeelte van de tijd binnen zijn. Ook binnen kan de sfeervolle kerstverlichting en de mooie kerstversiering dus niet ontbreken. Voorzie jouw kerstboom daarom van mooie kerstlampjes en stop wat kerstlampjes met kerstballen in een mooie vaas. Wil je deze kerst duurzaam bezig zijn? Kies dan voor led kerstverlichting. Dit is duurzaam voor het milieu én voor de portemonnee. Met welke kerslampjes ga jij jouw woning dit jaar verlichten?

Recommended Articles