Tips om je wc te pimpen

Het klinkt misschien raar, maar je spendeert nogal wat tijd van de dag op de wc. Voor mensen kan dit vaak een plek zijn waar je even lekker tot rust komt en tijd voor jezelf neemt. Zorg dat jouw wc een fijne en leuke plek is met onderstaande tips. Zo worden je gasten ook verrast als ze even een wc-pauze nemen bij jou thuis.

Creatieve muren

Als je op de wc zit dan kijk je graag om je heen. Zorg dus dat jouw muren een leuke afleiding zijn tijdens het plassen of het maken van de grote boodschap. Je kunt ervoor kiezen om de muren te behangen met een print. Een drukke print kan er wel voor zorgen dat de ruimte kleiner aanvoelt. Denk dus goed na over welk behang je in de wc wilt. Als je vaak gasten over de vloer hebt kan je er ook voor kiezen om je gasten kleine boodschappen op de muur te laten schrijven. Leg dus een aantal kleuren stiften op de wc en nodig je gasten uit om een boodschap te schrijven.

Belichting

Belichting op een toilet kan voor sfeer zorgen. Daglicht op een wc is altijd fijn. Zo zorg je tenminste voor een beetje zonneschijn in je toilet. Als je geen raam op je wc hebt is het belangrijk om goede verlichting te plaatsen. Je lamp kan dan de eyecatcher van het toilet zijn. Als je bezoek hebt in de avond kan je kaarsen plaatsen op de wc. Geef je een feestje? Zorg dan voor een kleine discolamp op de wc om het feestje op de wc voort te laten gaan.

Aankleden

Een toilet kan je op meerdere manieren aankleden. Je kan er bijvoobeeld voor kiezen om planten in je toilet te hangen en te plaatsen. Deze zorgen voor leven en zuurstof op je toilet. Hang ook een mooie of leuke spiegel op zodat toiletbezoekers kunnen zien of hun uiterlijk nog allemaal in orde is. Je kan er ook voor kiezen om je wc aan te kleden met foto’s aan de muur. Zo heeft iedere toiletbezoeker iets om naar te kijken. Zorg natuurlijk ook altijd dat je wc niet verstopt is. Als je wc verstopt is, los dit dan meteen op. Plaats een leuk aangekleede wc borstel zodat iedereen altijd de rotzooi achter zich weg kan spoelen. Verder kan je de wc leuk aankleden met een mooie badmat. Zo zijn de voeten van je gasten ook altijd lekker warm. 

Zorg dat jouw wc relax aanvoelt door hem aan te kleden en te pimpen met bovenstaande tips. 

Recommended Articles