Plakfolie voor diverse doeleinden

Wil je jouw interieur een nieuwe look geven? Maar wil je hiervoor niet te diep in de buidel te hoeven tasten? Geef jouw interieur dan een upgrade met behulp van plakfolie. Dankzij plakfolie kun je jouw oude inrichting een nieuw leven inblazen. Daarnaast kun je plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren voor meer privacy. Je kunt dus met recht stellen dat plakfolie multifunctioneel inzetbaar is. Waarvoor ga jij plakfolie gebruiken?

Folie op je raam aanbrengen 

Plakfolie kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opleuken van je interieur. Maar veel mensen kiezen ook voor plakfolie raam. Heb jij een woning met grote raampartijen? En vind je het vervelend dat voorbijgangers telkens naar binnen kijken? Dan kun je ervoor kiezen om plakfolie op je ramen aan te brengen. Je behoudt hiermee wel de lichtinval, maar creëert toch meer privacy. Ook kun je ervoor kiezen om plakfolie op bijvoorbeeld je voordeur te plakken. Sommige voordeuren bevatten relatief grote ramen. Sommige mensen vinden dit plezierig, maar er zijn ook mensen die zich hierdoor bekeken voelen. Behoor jij tot deze laatste groep? Breng dan plakfolie op je voordeur aan en geniet van meer privacy. 

Zonwerend en privacy creërend 

Wanneer je meer privacy wilt creëren in huis biedt plakfolie dus uitkomst. Je kunt plakfolie op zowel ramen als deuren aanbrengen. Maar deze foliesoort is niet alleen privacy creërend. Je kunt namelijk ook kiezen voor een foliesoort die zonwerend is. Wil je liever niet investeren in een dure zonwering? Maar zoek je wel een methode om de zon gedurende de warme dagen uit huis te weren? Dan kan zonwerende raamfolie een oplossing zijn. Deze foliesoort zorgt er niet alleen voor dat het minder warm wordt in huis. Ook zorgt het ervoor dat jouw meubels minder snel verkleuren. Heb je een hekel aan de schitteringen van de zonnestralen die weerkaatsen op voorwerpen in huis? Ook dat is verleden tijd met deze foliesoort op je ramen!

Raamfolie op maat 

Heb je een mooie foliesoort gevonden waarmee jij jouw ramen graag wilt bekleden? Maar voldoen jouw ramen niet aan de standaard afmetingen? Of wil je simpelweg de raamfolie in een unieke vorm op jouw ramen plaatsen? Dat is mogelijk! De raamfolie wordt namelijk op maat gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is de gewenste foliesoort met bijbehorende afmetingen op te geven. De folie wordt vervolgens voor jou door een professionele snijmachine op maat gemaakt. Van een stuk folie in een veelvoorkomende maat tot folie in een cirkelvorm. Alles is mogelijk als je kiest voor raamfolie op maat.  

Recommended Articles