Tafels met een uniek design

Heb jij een eigen horecaonderneming en wil je het interieur graag vernieuwen? Overweeg dan de aanschaf van hoge tafels met een uniek design. Een hoge tafel staat garant voor gezelligheid en een informele sfeer. Daarnaast draagt een unieke hoge tafel bij aan de uitstraling van de ruimte. De tafels zijn namelijk in allerlei verschillende stijlvolle designs te verkrijgen. Hierdoor is er voor iedere ruimte een passende tafel te vinden. 

Eenvoudig te (de)monteren 

Bevinden jouw gasten zich regelmatig in verschillende ruimtes? Beschik je bijvoorbeeld over meerdere zalen of maak je gebruik van een binnen- en buitenruimte? Dan is het plezierig als je jouw tafels gemakkelijk kunt verplaatsen. Je zou in theorie voor elke ruimte dezelfde tafels kunnen kopen. Maar dit kan behoorlijk in de papieren lopen en het is simpelweg onnodig. Je kunt namelijk gewoon kiezen voor bartafels die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Maar hoe praktisch is dit in de praktijk? Heel praktisch! Dankzij het unieke kliksysteem waarmee de tafels zijn uitgerust kun je de tafels eenvoudig (de)monteren. De montage van de tafels is zelfs zo eenvoudig dat het binnen één minuut geregeld kan zijn. Ideaal dus als je jouw tafels op meerdere plekken wilt gebruiken!

In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar 

Voorheen waren hoge tafels slechts in een beperkt aantal uitvoeringen verkrijgbaar. Witte tafels gemaakt van plastic vormden vaak de boventoon. Maar dit is natuurlijk niet iets dat past bij een exclusieve uitstraling. Gelukkig kun je de hoge tafels tegenwoordig in unieke en stijlvolle designs verkrijgen. Zo zijn de tafelbladen verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Neem bijvoorbeeld bartafel Cas. Deze industriële bartafel is gemaakt van massief populierenhouten. Het betreft een boomstam tafelblad dat in nagenoeg ieder interieur te integreren valt. Mag het houten tafelblad van jou nog wat donkerder van kleur zijn? Kies dan voor bartafel Bram. Dit blad is gemaakt van massief eikenhout en zorgt daarmee voor een warme uitstraling. 

Ook geschikt voor buitengebruik 

Wil jij dat de mensen ook buiten gebruik kunnen maken van jouw hoge tafels? Dan is het belangrijk om hier bij de aanschaf rekening mee te houden. Niet iedere houtsoort is geschikt voor buitengebruik. Massief eikenhout of massief populierenhout is enkel geschikt voor binnen. Maar kies je voor Bartafel Danny? Dan kun je deze probleemloos ook buiten gebruiken. Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van dennenhout. Deze houtsoort is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat geldt ook voor een tafel die is gemaakt van Siberisch lariks. Een tafelblad van deze houtsoort vind je terug bij bartafel Lars. Ook voor deze bartafel geldt dat hij buiten én binnen kan staan. Voor welke bartafel kies jij? 

Recommended Articles